Våra tjänster

VVS - Bygg - Städ

Vss

Mapex AB utför service åt professionella beställare. Vi erbjuder flexibla lösningar där du som kund lämnar över ansvaret till oss och får arbetet utfört enligt överenskommelse. Är du dessutom avtalskund garanterar vi en bekymmerslös tillvaro. Våra servicebilar rullar ständigt i Göteborg, vilket innebär att serviceteknikerna är snabbt på plats hos våra beställare när det behövs. Vi har alla relevanta certifikat och kompetenser.

 

Vi löser det mesta. När tiden är knapp och handlingarna ofullständiga ställer vi upp med vår erfarenhet och kompetens. Oavsett om det handlar om pumpbyten, VVX-byten, projektetableringar eller hyresgästanpassningar eller direkta akutarbeten som trasiga avloppsstammar har vi resurserna att ta hand om uppdraget. Vårt tekniska kunnande skapar möjligheter och våra medarbetares kompetens borgar för att ni som kund skall bli nöjda med installationerna.

 

Bygg

 

Nybyggnation

Vi jobbar med nybyggnation av villor, fritidshus, garage m.m.
Vi tar ansvar för hela projektet från ritning till färdig produkt.

Renovering

Vi renoverar sådant som börjar bli gammalt och slitet.
Vi byter tak och fönster och vi renoverar eller byter ut kök och badrum.

Tillbyggnader

Om huset börjar bli för litet eller om du vill ha en ny inglasad altan så hjälper vi till med det.
Vi bygger alla slags tillbyggnader.

Ombyggnader

Ibland vill man förändra något efter några år och då kan vi hjälpa till med en ombyggnad, oavsett vad det är som du vill ha ombyggt.

 

Kontakta oss

Städning

Istället för att städa finns det så mycket annat du kan göra  Vi är hjälper till med hemstad och bygnadsstäd. Vi kan hjälpa dig att må bra i hemmet och få mer tid över till annat. Allt känns såklart rätt i magen eftersom även våra medarbetare mår bra och har schyssta villkor